Renovació o inclusió al Cens d’Entitats de Foment de la Llengua Catalana 2023

Renovació o inclusió al Cens d’Entitats de Foment de la Llengua Catalana 2023

Fins al 31 de març de 2023, les entitats podeu sol·licitar la inclusió o renovar la vostra pertinença al Cens d’Entitats de Foment de la Llengua Catalana, un punt de trobada per entitats compromeses amb el català i una eina per la defensa de la llengua.

Formant part del Cens, a banda de promoure actituds positives envers el català, les entitats es poden beneficiar de deduccions fiscals en l’IRPF. L’import de la deducció és del 15% de les quantitats donades, sense que pugui superar el 10% de la quota íntegra autonòmica.

Les sol·licituds de les dues vies (inclusió i/o renovació) s’han de presentar per mitjà del formulari normalitzat que es pot descarregar des de l’apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya. Recordeu que, un cop feta tota la tramitació correctament, heu de rebre el document “Avís de rebuda”.

Per aquelles que renoveu la pertinença, heu de presentar la sol·licitud de renovació i la memòria d’activitats de foment de la llengua catalana dutes a terme durant l’any 2022. Podeu utilitzar el model de memòria que trobareu a l’apartat Documentació relacionada.

Durant l’any 2022, 42 ateneus federats més la mateixa Federació d’Ateneus van formar part del Cens.

Més informació a la web del Servei de Foment de l’Ús del Català. Direcció General de Política Lingüística.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.