[Convocatòria oberta] Subvencions per a la creació de públics de la Diputació de Girona

[Convocatòria oberta] Subvencions per a la creació de públics de la Diputació de Girona

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el RESUM DE LA SUBVENCIÓ

La Diputació de Girona ha convocat, en règim de concurrència competitiva, una línia de subvencions per a la creació de públics per a la cultura, anualitat 2023.

Quines activitats són subvencionables?

La tipologia d’accions objecte de la subvenció són els projectes i activitats adreçats a la creació, captació i/o increment del públic cultural de les comarques de Girona, en alguna de les modalitats següents:

  • Activitats culturals d’interès públic local.
  • Festivals culturals, amb una durada mínima de quatre dies d’activitat pública i que corresponguin a un mateix cicle.
  • Produccions culturals (audiovisuals, musicals, teatrals, etc.). S’entén per producció la fase de creació i processament del producte cultural necessària per a poder-lo posar a disposició del públic.

Quines despeses són subvencionables i quin és el període d’execució?

  • Es podran finançar amb càrrec a les subvencions regulades en aquestes bases les despeses culturals, derivades d’actuacions d’interès públic i social, que es portin a terme a les comarques gironines en el període comprès entre l’1 d’octubre del 2022 i fins al 30 de setembre de 2023. Les activitats que poden ser objecte de subvenció són aquelles que formen part d’una programació anual, o bé activitats concretes o puntuals l’objecte de les quals sigui la creació, promoció i difusió de les expressions culturals i artístiques.
  • La programació d’activitats pot ser virtual i pot incloure també les despeses de suport a les plataformes de venda d’entrades o personal de suport, i les despeses per adaptacions a les activitats culturals virtuals.
  • En el cas de les activitats presencials, seran subvencionables les despeses relacionades amb la seva seguretat sanitària (compra de mascaretes, gel hidroalcohòlic, termòmetres, etc.).
  • En el cas de les produccions culturals, han de tenir prevista la data d’estrena o difusió al públic dins del període establert en la convocatòria corresponent o en l’anualitat següent.
  • En el cas d’activitats que s’hagin hagut de cancel·lar amb motiu de la pandèmia, sempre que estigui degudament motivat a la justificació, es consideraran
    com a subvencionables els aspectes següents:

    • Els caixets, percentatge de taquilla o honoraris que hagin estat acceptats pels equipaments municipals o les entitats o empreses organitzadores dels concerts, actuacions o espectacles.
    • La facturació d’activitats programades que s’hagin cancel·lat: monitoratge, guiatge, despeses de tècnics d’il·luminació, llum, so, etc.

Quin és el periode de presentació de sol·licituds?

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 16 de gener de 2023.

Més informació a la web de subvencions de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.