Publiquem una nova guia pràctica sobre violència masclista i LGTBIfòbia

Publiquem una nova guia pràctica sobre violència masclista i LGTBIfòbia

DESCARREGA AQUÍ LA GUIA PRÀCTICA SOBRE VIOLÈNCIA MASCLISTA I LGTBIFÒBIA

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa a l’abast de totes les entitats federades la setena de les guies pràctiques de formació, la iniciativa documental perquè els ateneus tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual.

Aquesta guia, elaborada per Milena Duch, cap de l’àrea de projectes de la FAC, vol ser un recurs per a totes les persones associades a un ateneu i sobretot per a les seves juntes directives, per tal de posar al seu abast alguns dels conceptes i informació bàsica a tenir en compte en matèria de feminismes i diversitat sexual i de gènere.

L’obra, de descàrrega gratuïta, està editada per la Federació d’Ateneus. Per les entitats que vulguin un exemplar físic, el podran demanar i venir a buscar a la seu de la federació.

Clicant aquí podeu consultar la resta de guies que des de la FAC posem a l’abast dels ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.