L’1 d’octubre se celebra el XV Consell XTAC a l’Aliança Palmarenca

L’1 d’octubre se celebra el XV Consell XTAC a l’Aliança Palmarenca

Ja hi ha data pel proper Consell XTAC, que celebra la seva quinzena edició. L’entitat escollida per celebrar aquesta edició del Consell ha estat l’Aliança Palmarenca de La Palma de Cervelló, un dels més actius a l’hora de programar espectacles al seu teatre. L’adreça de l’entitat és: Carrer de Sant Josep, 1 (La Palma de Cervelló).

Cliqueu aquí per inscriure-us al Consell XTAC d’enguany

El consell de la XTAC se celebra anualment i és un punt de trobada per totes les entitats que formen part de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya. S’hi tracten diversos temes que tenen a veure amb el dia a dia de les entitats i la planificació a llarg termini.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.