Tanca la primera part del VESPRADES 2022 amb un rotund èxit a Esterri d’Àneu

Tanca la primera part del VESPRADES 2022 amb un rotund èxit a Esterri d’Àneu

Dimarts 21 de juny va tenir lloc, al poliesportiu d’Esterri d’Àneu, el darrer concert de la primera part de la segona edició del Vesprades. Música als ateneus, el cicle anual de la Delegació Territorial de les comarques de Ponent. La cantant Alidé Sans va oferir un concert en llengua occitana, que va aplegar 70 persones, malgrat les pluges i el canvi d’ubicació d’última hora.

Conclou, així, la primera part del cicle musical, que fa una petita aturada per l’estiu i continuarà el proper mes de setembre. Fins a dia d’avui, s’han ofert 8 concerts a diversos ateneus federats de Ponent que han pogut gaudir gairebé 480 persones.

El Vesprades està organitzat conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, i compta en aquesta segona edició amb els artistes Ares Gratal, Helen, Asori, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González.

Els ateneus que han acollit aquest projecte durant la seva primera part han estat: l’Ateneu Golmesenc, l’Ateneu de Tàrrega, l’Ateneu de Térmens, l’Associació Amics de Vilaller, el Centre Catòlic de Guissona, el Consell Cultural de les Valls d’Àneu, el Comú de Particulars de la Pobla de Segur i l’Orfeó Lleidatà.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.