La Peni és centenaria: 1922-2022

La Peni és centenaria: 1922-2022

El Teatre de La Peni, o el que és el mateix, la Joventut Catòlica de Molins de Rei, celebra enguany el centenari de la primera pedra de l’edifici de l’entitat. Per aquest motiu, entre el 17 i el 19 de juny van oferir un programa obert al públic a Ràdio Molins de Rei des de la sala del Teatre, amb convidats, actuacions i sorpreses; van oferir un concert amb el grup Petroli; una actuació de l’Esbart Dansaire de Molins de Rei; la projecció de la pel·lícula del Cicle Gaudí de juny, El ventre del mar, i van obrir la pista al públic amb servei de bar.

La celebració va ser crucial per reconèixer el paper de l’edifici, amb la intenció d’augmentar i vehicular el suport administratiu necessari per a fer front a les nombroses deficiències estructurals i tècniques que existeixen en aquest moment. Aquest estiu La Peni romandrà tancada per a realitzar obres rehabilitació del seu edifici.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.