‘El ventre del mar’ és la pel·lícula del mes de juny del Cicle Gaudí

‘El ventre del mar’ és la pel·lícula del mes de juny del Cicle Gaudí

Aquest maig, el Cicle Gaudí presenta ‘El ventre del mar’, un film d’Agustí Villaronga que es podrà veure a les sales adherides.

Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal. Sense bots suficients per a tots, es construeix una bassa per remolcar a 147 persones. El pànic i la confusió s’apodera dels tripulants de la nau que acaben tallant la soga de remolc i abandonant la bassa a la seva sort. D’aquests 147 homes només 9 van aconseguir salvar les seves vides. Entre ells estaven Savigny, un oficial mèdic implacable i Thomas, un rebel mariner ras. Enfrontats, viuen aquests fets mostrant diferents actituds per a sobreviure.

La FAC compta amb un conveni amb el cicle amb el qual tots els socis i sòcies de les entitats federades tenen un descompte en l’entrada general.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les Diputacions de BarcelonaGironaLleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya  i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes a l’any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Els ateneus interessats en programar el Cicle Gaudí només heu de posar-vos en contacte amb la coordinadora del Cicle, Marina Saura i Olivella, escrivint al correu msaura@ciclegaudi.cat o trucant al 673 284 114 (preferiblement de 8h a 16h) indicant que sou un ateneu federat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.