Nou espai web dedicat als Premis Ateneus!

Nou espai web dedicat als Premis Ateneus!

S’acaba d’obrir el termini per presentar les vostres candidatures als Premis Ateneus 2022, dedicats a reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Com a novetat d’enguany, la Federació d’Ateneus presenta un nou espai web dedicat als premis, on no només es podrà accedir a les bases i fer les inscripcions, sinó que també es podran consultar els projectes guanyadors d’anys anteriors, veure els resums de les gales i conèixer les persones que han estat membres del jurat de les edicions anteriors. Un espai pensat per servir d’arxiu de les propostes guanyadores i de font d’inspiració per les entitats de cara a plantejar nous projectes en futures edicions.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.