La Unió Santcugatenca iniciarà aviat la segona convocatòria de residències artístiques pel 2022

La Unió Santcugatenca iniciarà aviat la segona convocatòria de residències artístiques pel 2022

La Unió Santcugatenca, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i de XarxaProd, obre la segona convocatòria de residències artístiques del 2022. Una convocatòria que ofereix residència per a 3 projectes (ampliable segons sol·licituds rebudes) durant la temporada de setembre a desembre de 2022 a la seu de La Unió Santcugatenca.

La convocatòria s’emmarca dins del programa de residències artístiques del viver de suport a la creació cultural i artística: un nou àmbit iniciat des de La Unió per donar resposta a les necessitats de les artistes santcugatenques i de l’àrea metropolitana, mitjançant la cessió d’espais i de recursos. En el procés de selecció, es valoraran les propostes relacionades amb els àmbits del teatre, de la dansa i també aquelles relacionades amb la cultura popular d’arrel tradicional amb un caràcter innovador.

Es contempla la inclusió també, de persones o col·lectius que tinguin un projecte iniciat o bé de caràcter emergent.

  • Els projectes escollits disposaran de recursos d’espais com les aules de cos, aules polivalents i una sala d’exhibició segons disponibilitat i necessitats. Així com l’espai de bar i pati a l’aire lliure.
  • Un servei d’acompanyament a la creació i confecció de projectes artístics, suport a la producció i finançament de les propostes.
  • I finalment, una dotació econòmica de fins a 500€ per a qualsevol despesa de cada projecte resident escollit.

El termini de presentació de les sol·licituds és del dilluns 23 de maig al divendres 24 de juny de 2022 i la resolució serà el dimecres 6 de juliol.

Podeu accedir al formulari i consultar les bases.

Aprofitem per recordar-vos que també està oberta la convocatòria de Residències Artístiques FAC 2022, que va dirigida a professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i busquin un espai per treballar el seu projecte. Les propostes es poden presentar durant tot l’any i implicarà que la companyia i l’ateneu es posin d’acord, amb la supervisió i l’assessorament de l’equip tècnic de la FAC.

Per a més informació, cliqueu aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.