Un debat sobre el retorn dels béns espoliats pel franquisme a la revista ATENEUS 26

Un debat sobre el retorn dels béns espoliats pel franquisme a la revista ATENEUS 26

La recerca i posterior retorn dels béns espoliats pel franquisme és un dels projectes estratègics de la Federació d’Ateneus. Aquest és un tema que, malgrat ve de lluny, és més vigent que mai perquè, quaranta-cinc anys després de la fi oficial del règim dictatorial, molts dels ateneus segueixen sense poder recuperar el que és legítimament seu.

Per això, hem volgut que tingui presència en el número 26 de la revista ATENEUS posant en comú les idees i inquietuds de les entitats afectades. Ens citem a l’Orfeó Badaloní amb una petita representació dels ateneus espoliats: Daniel Gasparin (Centre Cultural Els Catalanistes de Sant Andreu), Jordi Lloberes (Centre Obrer Instructiu d’Unió Republicana de Cervera), Joan Puig (Casa del Poble de Blanes) i Jordi Albaladejo (Orfeó Badaloní).

Ben aviat compartirem el debat complet, però, mentrestant, aquí teniu un petit vídeo per conèixer millor els ponents i els problemes dels quals parlarem:

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.