Donem la benvinguda al Casal d’Alella, nova entitat federada!

Donem la benvinguda al Casal d’Alella, nova entitat federada!

Des d’avui ja sumem 181 ateneus federats! La darrera incorporació ha estat l’Associació Casal d’Alella, que l’any vinent celebrarà els seus 50 anys d’història.

El Casal d’Alella és una entitat cultural privada, sense afany de lucre, que neix a principis dels anys 70 arran de les inquietuds i anhels de diferents col·lectius del poble per portar a terme activitats culturals, festives i populars en el marc d’una Associació que disposés de local propi i oferís alternatives interessants. Durant aquest temps ha donat suport i col·laborat en la majoria dels actes culturals i festius del municipi. L’espai de l’entitat ha estat aixopluc de tota mena d’iniciatives amb transfons social i col·lectiu, representacions teatrals, concerts, debats i altres activitats socioculturals, sempre d’interès de la ciutadania. L’associació destaca per haver organitzat tradicionalment la Festa de la Verema i l’Aplec de l’Arròs al municipi d’Alella, i actualment compta amb vuit seccions i un munt d’activitats que s’organitzen al llarg de l’any.

Benvinguts i benvingudes! Des de la FAC treballarem per fer-vos més fàcil la vostra tasca ateneísta.

Podeu seguir al Casal d’Aella a l’Instagram i a Facebook.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.