Roger Pera ha estrenat la primera de les Residències FAC d’enguany a l’Ateneu la Verbena!

Roger Pera ha estrenat la primera de les Residències FAC d’enguany a l’Ateneu la Verbena!

L’Ateneu la Verbena de Sant Joan de Vilatorrada va acollir el dissabte 19 de març l’espectacle Èxit, el musical de la meva vida de Roger Pera basat en el seu llibre autobiogràfic. És la primera Residència Artística FAC que s’estrena enguany i que seguirà girant per diversos teatres del territori català. Cliqueu aquí per consultar quines obres podeu acollir al vostre ateneu dins el programa de Residències.

L’obra es tracta d’un joc de miralls entre realitat i ficció, on en Roger Pera parla de l’amor per la vida, de l’amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l’humor. És un espectacle en primera persona en què Pera farà un repàs de la seva vida combinant els moments més bons amb els més dolents, on explicarà les seves anècdotes més surrealistes amb un humor marca de la casa, i on deixarà constància dels seus aprenentatges de vida.

L’espectacle oferirà rialles i plors amb un Roger Pera entregat, directe, sensible i molt sincer, en què cantarà en directe i acompanyat d’un piano les cançons dels musicals que han marcat la seva vida, on sorprendrà amb màgia i fins i tot farà doblatge en directe amb el públic.

A continuació podeu veure un breu teaser de l’obra:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.