Oberta la convocatòria de recepció d’obres del 25è Certàmen Poètic Andreu Trias

Oberta la convocatòria de recepció d’obres del 25è Certàmen Poètic Andreu Trias

El Centre Catòlic de l’Hospitalet convoca el 25è Certàmen Poètic Andreu Trias, un esdeveniment obert a persones de totes les edats que premiarà, el proper 8 d’octubre, les millors poesies inèdites.

Com cada any, els participants podran presentar dues obres com a màxim, en les categories:

  • INFANTIL: fins a 11 anys.
  • JUVENILA: de 12 a 14 anys.
  • JUVENILB: de 15 a 17 anys.
  • SÈNIOR: a partir de 18 anys.

En aquesta edició, el termini de presentació d’obres romandrà obert fins el 15 de maig de 2022.

Andreu Trias fou l’ànima del teatre al Centre Catòlic i l’impulsor del col·lectiu Verba, dedicat a promoure la poesia a base de recitals. Quan l’any 1996 va morir, la necessitat de consol col·lectiu va aconseguir aplegar esforços per fer realitat, només un any després, el 1r Certamen Poètic Andreu Trias. Ajuntaven els conceptes poesia i Andreu, i van començar a arribar poemes d’arreu de Catalunya, de fora i sobretot de l’Hospitalet. I especialment d’infants i joves, per mantenir la dedicació a aquests grups de futur que l’Andreu va cultivar al teatre, les sardanes, els ballets,… a la cultura popular. I es va preparar l’acte d’entrega de guardons, amb poetes del país al jurat; actrius i actors, recitant; locutors i locutores de ràdio, presentant. I actuacions musicals, de circ, percussionistes, titellaires, ombraires xinesos, cantants,….i així fins a 25 anys fent el Certàmen. Fins que l’energia d’algú que el vulgui fer, perduri. Com perdura el record de l’Andreu.

Podeu consultar aquí les bases del certàmen.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.