Ja podeu descarregar la nova guia pràctica de subvencions

Ja podeu descarregar la nova guia pràctica de subvencions

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa a l’abast de totes les entitats federades la sisena de les guies pràctiques de formació, la iniciativa documental perquè els ateneus tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual.

En aquesta guia, elaborada per Alfons Tiñena, es descriu tot allò que l’entitat ha de tenir en compte per sol·licitar i gestionar les subvencions a les quals pot optar, incorporant exemples pràctics, així com recursos i enllaços d’interès.

L’obra, de descàrrega gratuïta, està editada per la Federació d’Ateneus. Per les entitats que vulguin un exemplar físic, el podran venir a buscar a la seu de la federació.

Descarrega la guia seguint l’enllaç!

Clicant aquí podeu consultar la resta de guies que des de la FAC posem a l’abast dels ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.