Es presenta el cicle ATENSA’T, l’aposta jove de l’Ateneu Santfeliuenc

Es presenta el cicle ATENSA’T, l’aposta jove de l’Ateneu Santfeliuenc

Dimecres 26 de gener es va fer la presentació en roda de premsa de la primera edició del cicle Atensa’t, un nou projecte de l’Ateneu Santfeliuenc, de Sant Feliu de Llobregat. Es tracta d’un cicle de 4 concerts que té per objectiu apropar el públic jove a l’entitat a través d’una oferta cultural enfocada a aquest sector de població.

El cicle es realitzarà de febrer a juny, amb concerts els divendres al vespre a la sala de concerts de l’Ateneu. En una roda de premsa amb presència de mitjans de comunicació i on estaven convidades entitats juvenils i culturals de la ciutat, es va revelar el cartell d’aquesta primera edició.

El cicle comptarà amb les actuacions de ‘Rodrigo Laviña y su combo’, ‘Alidé Sans’, ‘Ariox’ i ‘Quim Armengol’ en una proposta que uneix projectes consolidats amb altres emergents dins l’escena musical catalana.

CALENDARI DEL CICLE

  • Divendres 25 de febrer – Rodrigo Laviña y su combo
  • Divendres 1 abril – Ariox
  • Divendres 13 de maig – Alidé Sans
  • Divendres 10 de juny – Quim Armengol

Les entrades per als concerts ja es troben a la venda a través del portal Entrapolis a partir de 5€.

Hi ha una entrada a preu reduït per als socis de l’entitat i també per al públic jove.

També hi ha la possibilitat de comprar un paquet d’entrades per tots quatre concerts.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.