La FAC contracta un servei de consultoria per la xarxa de delegacions gràcies a una subvenció

La FAC contracta un servei de consultoria per la xarxa de delegacions gràcies a una subvenció

La Federació d’Ateneus ha dut a terme un estudi sobre la millora de l’eficiència de la xarxa de delegacions, gràcies a la concessió d’un ajut del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquest correspon a la línia de subvencions per a la realització de consultories per a entitats de l’àmbit de la cultura popular i tradicional i el patrimoni etnològic (CLT090). L’estudi ha estat fet per la consultora In*pacte* i de ben segur que les seves conclusions i recomanacions seran de gran utilitat per assumir els reptes de la xarxa d’ateneus en els propers anys.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.