Coneix el Catàleg d’activitats de la FAC i aprofita’l en la programació del teu ateneu

Coneix el Catàleg d’activitats de la FAC i aprofita’l en la programació del teu ateneu

Sabies que la Federació d’Ateneus disposa d’un Catàleg d’activitats amb una àmplia oferta de propostes diverses perquè puguis programar al teu espai?

Documentals, exposicions, xerrades, actuacions en viu, formacions i molt més! Tot això és el que trobaràs al Catàleg d’activitats de la web de serveis de la FAC. Un conjunt de propostes de qualitat que de segur agradaran.

A més a més, si teniu algun grup de música local que es vulgui promocionar, heu realitzat un taller de molt èxit i us agradaria que altres ateneus el poguessin gaudir o heu preparat una exposició que no voldríeu que es quedés només al vostre municipi, aquest és el vostre espai. Podeu ajudar a nodrir el Catàleg d’activitats omplint aquest formulari.

Els serveis són una de les bases de la Federació en la qual treballem per ampliar i millorar dia rere dia, perquè els ateneus tingueu totes les facilitats possibles en la gestió de la vostra entitat.

Aprofita els avantatges de ser membre de la Federació d’Ateneus també en la teva programació estable, fes servir el Catàleg d’activitats!

Consulta el Catàleg d’activitats en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.