La FAC publica una nova guia pràctica sobre sostenibilitat ambiental als ateneus

La FAC publica una nova guia pràctica sobre sostenibilitat ambiental als ateneus

Amb la voluntat d’ajudar als ateneus i a les persones que hi són al capdavant, la FAC ha editat el cinquè volum de la col·lecció de Guies Pràctiques per als Ateneus, sota el títol La sostenibilitat ambiental als ateneus.

En aquesta guia, elaborada per Júlia Barba i Miralpeix, ambientòloga de la consultora Irbis, es descriu tot allò que l’entitat ha de tenir en compte per elaborar el seu propi Pla de Sostenibilitat Ambiental, incorporant exemples pràctics, així com recursos i enllaços d’interès.

Com s’explica a la guia, integrar la sostenibilitat ambiental en el dia a dia de l’ateneu ens permetrà seguir desenvolupament les activitats que ja fem, però d’una manera més respectuosa amb l’entorn i, a més, en alguns casos, ens comportarà un estalvi econòmic vinculat al consum de recursos, com l’energia i l’aigua.

Les guies pràctiques de formació de la Federació d’Ateneus de Catalunya conformen la col·lecció documental que posem a disposició del conjunt dels ateneus perquè tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual. Es poden trobar en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.