S’acaba el cicle ‘Vesprades, música als ateneus’ de les terres de Ponent

S’acaba el cicle ‘Vesprades, música als ateneus’ de les terres de Ponent

Durant els darrers mesos de setembre, octubre i novembre, catorze ateneus de les comarques de la província de Lleida han gaudit als seus espais del cicle Vesprades, música als ateneus, una coproducció de la Federació d’Ateneus i la Fundació Orfeó Lleidatà. Tot plegat ha estat gràcies al conveni de col·laboració entre ambdues entitats, que té per finalitat ampliar l’abast de les activitats de la Casa de la Música de Lleida, Pirineu i Aran, mitjançant la participació i col·laboració de la Xarxa d’Ateneus de les Terres de Ponent.

El cicle musical ha acollit un total de vuit propostes artístiques emergents del territori: Dwayna Laia, Joan Blau, Amulet, Guada Garino, Joan Lozano, Joana Cebolla, Edu Escaño i Her Majesty. Un conjunt de músics i bandes que han portat sons diversos, únics i característics als ateneus.

Tan les entitats com el públic i els artistes han fet una valoració positiva del cicle, el qual ha comptat amb l’assistència d’un total de 420 persones. A més, prop d’uns 250 socis i sòcies dels ateneus han gaudit dels concerts de manera gratuïta.

Us compartim una galeria d’imatges de les actuacions:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.