ATENCIÓ: El Departament de Salut suspèn temporalment l’obligatorietat del certificat Covid pel col·lapse informàtic

ATENCIÓ: El Departament de Salut suspèn temporalment l’obligatorietat del certificat Covid pel col·lapse informàtic

El Departament de Salut ha decidit suspendre l’obligatorietat de presentar el certificat Covid que permetia des d’aquesta mitjanit entrar a bars, restaurants, gimnasos i residències. Així ho ha anunciat Josep Maria Argimon, conseller de Salut, arran del col·lapse del sistema informàtic accedir a la plataforma ‘La meva salut’.

El conseller ha comentat el “tràfic molt intens” que ha rebut l’aplicatiu i ha manifestat que necessiten el cap de setmana per fer analitzar-ho:

“Dilluns analitzarem un altre cop tota la situació i tindrem totes les dades tecnològiques. Estem treballant-hi i reforçant tecnològicament l’eina.”

Argimon també ha expressat: “qui encara no tingui el també anomenat passaport Covid tindrà tot el cap de setmana per descarregar-se’l.”

Des de dijous 25 de novembre, tot just abans que la nova mesura Covid entrés en vigor, hi ha hagut problemes informàtics per accedir a l’espai La Meva Salut i obtenir el certificat Covid.

Tot i que durant la matinada i a primera hora d’aquest divendres s’hi ha pogut accedir puntualment, al matí els problemes han continuat i hi havia fins a més d’una hora d’espera per connectar amb l’aplicatiu.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.