DOCUMENTAL ‘Ateneus: Llavors de llibertat’, programa’l al teu espai!

DOCUMENTAL ‘Ateneus: Llavors de llibertat’, programa’l al teu espai!

La Federació d’Ateneus va produir l’any 2019 el documental «Ateneus: llavor de llibertat». Encarregat a la productora audiovisual catalana Nosotros, el llargmetratge narra en una hora l’aportació que aquestes entitats culturals han fet en la construcció de la societat catalana des de fa dos segles, donant a conèixer l’esperit, trajectòria i realitat del moviment ateneístic; la seva magnitud i importància històriques, i el seu paper indispensable com a element protector i estimulant de la cultura catalana.

El documental ja s’ha emès a través del Canal 33 i s’ha difós amb èxit per diverses entitats de la nostra xarxa d’ateneus. Els ateneus que estiguin interessats a incorporar l’emissió del documental al seu calendari de 2021/22 només han de posar-se en contacte amb la Federació d’Ateneus escrivint al correu ateneus@ateneus.cat o trucant al 932 688 130 indicant que són un ateneu federat.

Deixa el teu comentari