Ja us podeu inscriure al Cicle de debats en el territori, la continuació de la Jornada de reflexió de Castellbisbal

Ja us podeu inscriure al Cicle de debats en el territori, la continuació de la Jornada de reflexió de Castellbisbal

La Federació d’Ateneus volem seguir treballant en l’estratègia que vàrem començar a esbossar en la jornada de debat “Els ateneus som essencials?” i, amb l’objectiu de poder intercanviar idees i afrontar els nous reptes de les nostres entitats, estem organitzant un cicle de debats en el territori.

Es tracta d’unes trobades que serviran per analitzar els problemes i debilitats però també les fortaleses i oportunitats amb les que compta el món de l’ateneïsme.

A continuació podeu trobar el llistat de reunions i els formularis per inscriure-us.

Tenim per davant molts reptes de futur que ara cal concretar. És per això que les sessions es descentralitzaran i es duran a terme per 7 territoris en total, per tal de poder aprofundir i poder ser més concrets en les accions que es volen dur a terme en els propers mesos i anys. De totes les sessions, se’n realitzarà un document que es compartirà amb tots els ateneus associats en la jornada de treball del mes de maig dins de la Trobada Nacional de la FAC.

 

Deixa el teu comentari