S’engega el cicle ‘Vesprades Musicals als Ateneus’ a l’Orfeó Lleidatà

S’engega el cicle ‘Vesprades Musicals als Ateneus’ a l’Orfeó Lleidatà

Dissabte 25 de setembre de 2021 es va iniciar el cicle ‘Vesprades Musicals als Ateneus‘ de la mà de Joana Cebolla Quartet a l’Orfeó Lleidatà. És la primera actuació d’un cicle que recorrerà diversos ateneus de les Terres de Ponent des d’ara fins a finals de novembre amb un total de 14 actuacions.

Joana Cebolla toca el trombó i canta amb molta naturalitat i això és el que intenta transmetre des de l’escenari. Després de treballar com a instrumentista en diverses formacions ha triat un seguit d’estàndards per donar-se a conèixer com a artista. Amb arranjaments propis i un grup de músics experimentats que l’acompanyen ha donat forma a Better Go, el seu primer treball discogràfic. Combina la sonoritat clàssica amb arranjaments atrevits per tal d’aconseguir un repertori heterogeni i interessant per l’espectador.

 

 

Aquest projecte presenta un cicle de concerts amb artistes de Ponent que es desenvoluparà als 18 ateneus que formen part de la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus. El cicle de concerts que presentem és una coproducció entre la Federació i la Fundació Orfeó Lleidatà emmarcada en el conveni de col·laboració entre ambdues entitats, i que té per finalitat ampliar l’abast de les activitats de la Casa de la Música de Lleida, Pirineu i Aran, mitjançant la participació i col·laboració de la Xarxa d’Ateneus de les Terres de Ponent.

El cicle continuarà amb l’actuació d’aquest dissabte de Joan Lozano, a l’Ateneu de Térmens a les 20:30. Si voleu saber més sobre el cicle, cliqueu aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.