El programa ‘Entre Caixes’, d’Icat FM, vol conèixer les obres dels grups de teatre dels ateneus

El programa ‘Entre Caixes’, d’Icat FM, vol conèixer les obres dels grups de teatre dels ateneus

Un any més, el programa de ràdio dedicat a les arts escèniques ‘Entre Caixes‘, de l’emissora Icat, ha decidit obrir una finestra per informar de les obres que es programen des del món amateur i l’associacionisme, com és el cas dels ateneus.

L”Entre Caixes’, sota la direcció i presentació de Carme Canet, proposa fer arribar un àudio, de màxim 30 segons, on s’expliqui qui sou, quina obra feu i per quin dia, hora i lloc està programada. L’espai radiofònic n’anirà fent una selecció i anirà emetent-les com a falques. El termin per anar rebent les propostes ha de ser, com a molt tard, una setmana abans de la representació de l’obra o espectacle.

L”Entre Caixes’ s’emet per antena tots els dilluns, a les 23h, i es pot recuperar després a través dels podcasts del web d’Icat, per poder-los descarregar.

Per participar, envia la teva falca al correu entrecaixes@icat.cat.

Deixa el teu comentari