La Societat La Fraternitat organitza la 4ª Trobada d’Urban Sketchers

La Societat La Fraternitat organitza la 4ª Trobada d’Urban Sketchers

Dissabte 12 de juny, la Societat La Fraternitat va organitzar juntament amb USK Girona (Urban Scketchers Girona) la “4ª Trobada d’Urban Sketchers” al poble on s’ubica l’ateneu, Sant Llorenç de la Muga.

En aquesta edició, gairebé noranta dibuixants, entre novells, experts professionals i aficionats, arribats de tot Catalunya, van aprofitar per dibuixar els racons més característics del poble empordanès.

L’activitat va iniciar-se a quarts de 10 del matí amb una rebuda a la plaça del poble, començant amb un obsequi d’una xapa commemorativa de la trobada i un esmorzar. Durant tot el matí, els diferents participants d’aquesta edició van recórrer els diferents espais del poble per cercar el racó perfecte per començar a dibuixar. A dos quarts de dues, tots els dibuixants es van tornar a retrobar per a exposar i gaudir de tots els dibuixos realitzats, acabant aquesta magnífica trobada amb una foto grupal.

El col·lectiu USK Girona considera les trobades a Sant Llorenç de la Muga un esdeveniment esperat, entranyable i multitudinari, i agraeix plenament a l’Ajuntament i la Societat la Fraternitat, en especial atenció a Joan Martínez, president de l’ateneu, l’estima demostrada.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.