Jornada de celebració de l’associacionisme cultural a la Unió Escaulenca

Jornada de celebració de l’associacionisme cultural a la Unió Escaulenca

Amb motiu de la commemoració del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), el dia 5 de juny, la Unió Escaulenca va organitzar una jornada de tres activitats emmarcades sota el títol: “La terra dels nostres ancestres”.

La jornada es va realitzar amb l’objectiu obrir un espai en què, d’una manera molt àmplia, cabessin la història, els monuments, els paisatges, l’arqueologia i tot allò que ha conformat la identitat d’avui dia del poble de les Escaules, de la seva comarca i del seu riu.

La primera activitat del dia va consistir en la neteja i desbrossament de l’inventari de construccions de pedra seca de la Serra dels Tramonts. A la tarda, el Dr. Marià Baig i Aleu, en la seva xerrada sobre “La Guerra Gran i la Batalla del Roure” va convidar als participants a fer recerca dels vestigis d’aquest esdeveniment succeït als encontorns d’Escaules. La celebració va finalitzar amb el concert del grup local Badcocktails.

Segons Mònica Torrent, presidenta de la Unió Escaulenca, la jornada va tenir un “gran èxit de participació en totes les activitats, especialment a la xerrada de la tarda i al concert del vespre”. La presidenta va concloure l’acte felicitant a tota la Junta organitzadora i als voluntaris i voluntàries que van fer possible aquesta celebració.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.