Beques de Casals d’Estiu per a infants i joves 2021

Beques de Casals d’Estiu per a infants i joves 2021

Ja podeu sol·licitar les beques de Casals d’Estiu per a infants i joves d’aquest 2021.

La FAC becarà els primers 30 € de l’import setmanal de les activitats d’estiu adreçades a infants i joves que organitzeu els ateneus federats (sempre i quan l’import setmanal del casal superi aquesta quantitat).

Es podrà demanar un màxim de 3 beques per entitat i per mes. El termini per enviar les places becades és fins el 4 de juliol.

Les beques de Casals d’Estiu formen part de “Tots hi tenim lloc!”, el programa de cohesió social i lleure de la Federació que, des del 2012, ofereix activitats socioculturals dels ateneus a persones que es troben en risc d’exclusió social amb l’objectiu d’acostar-los i integrar-los a la societat.

Les beques van dirigides a totes aquelles persones associades que fan alguna activitat a la vostra entitat i per algun motiu o altre, no poden assumir el cost de l’activitat. 

És per això, que des de la FAC us ajudem a què aquestes persones no hagin de deixar de fer aquestes activitats. Vosaltres, com a entitat, assumiu el cost de la quota de soci i la Federació assumeix una part del cost total de l’activitat.

Podeu fer les sol·licituds de les beques omplint aquest formulari.

Més informació aquí

 

Deixa el teu comentari