Consulteu la guia de Camins d’Ateneus Sants-Montjuic!

Consulteu la guia de Camins d’Ateneus Sants-Montjuic!

Camins d’Ateneus és un projecte de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) que vol promoure el coneixement del territori català a través dels seus ateneus! El projecte organitza caminades localitzades en diferents barris o pobles, visitant els ateneus, antics ateneus, entitats associatives culturals o llocs d’interès relacionats amb aquests.

Aquest projecte el va començar la Delegació Territorial de Barcelona, on es van realitzar rutes per barris com Gràcia, Horta i Sant Andreu. Gràcies a la bona rebuda d’aquestes rutes, actualment aquest projecte arriba a tota Catalunya.

A continuació podeu consultar el llibret de la ruta Sants-Montjuic,el primer Camins d’Ateneus de la temporada. Una ruta a peu per redescobrir indrets de la ciutat de Barcelona.

El projecte CAMINS D’ATENEUS és un projecte impulsat des de la delegació Territorial de Barcelona de la Federació d’Ateneus de Catalunya que busca fomentar la cohesió territorial des de la diversitat dels ecosistemes comunitaris (escoles, biblioteques, centres cívics, casals de barri, hotels d’entitats, ateneus, casals de joves i de gent gran, associacions de veïnes i veïns, comerç, altres entitats, ciutadania no organitzada, administració pública, etc.). Visibilitzant i donant a conèixer aquests espais es vol atraure i fomentar la participació de nous segments de població en l’oferta cultural proposada pels ateneus.

Deixa el teu comentari