Tornen els jocs de falda a l’Orfeó Badaloní

Tornen els jocs de falda a l’Orfeó Badaloní

L’Orfeó Badaloní, amb la seva ja coneguda vessant musical i el seu desig per a donar eines a la societat en la lluita per la prevenció de les malalties mentals, està preparant un taller obert per a presentar la represa de l’activitat dirigida als més petits i petites de casa: els Jocs de Falda.
El proper dissabte 29 de maig, les famílies amb nens i nenes d’entre 0 i 3 anys podran gaudir d’un tast d’aquesta activitat pensada per a dur-se a terme a partir del setembre d’enguany. Els Jocs de Falda, segons explica el seu impulsor, Jordi Torner, són “jocs cantats que es duen a terme quan l’infant encara no té un domini del seu cos i està en una fase d’adaptació (normalment entre els 0 i 3 anys). Inclouen jocs musicals,
cantarelles i moixaines que serveixen per a transmetre afecte al nadó, captar la seva atenció, reforçar el vincle progenitor-infant i establir el primer esglaó de comunicació a través del gest, el joc i la paraula”.
Els Jocs de Falda són una part del projecte Obrim Portes, guanyador del Premi Ateneus en la categoria Treball en xarxa 2020.

Deixa el teu comentari