Coneix l’equip humà de la FAC: Jordi Casassas, Gerent de la FAC

Coneix l’equip humà de la FAC: Jordi Casassas, Gerent de la FAC

Continuem presentant el gran equip humà que forma part de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Avui posem la mirada a l’equip de la FAC per conèixer al gerent de la federació, Jordi Casassas.

– Estàs vinculat a alguna entitat/moviment associacionista?

Actualment sóc soci dels Lluïsos de Gràcia. L’ateneu on he desenvolupat la majoria de les activitats culturals. Vaig començar al grup de teatre Sotacabina i paral·lelament vaig formar part de la junta directiva de l’entitat. Vaig ser president durant set anys.

– Què és la cultura per tu?

L’expressió del coneixement col·lectiu d’un poble a través d’infinites maneres de fer i actuar. Molt per descobrir, molt per crear, molt per recuperar.

– Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus/ la cultura de base?

M’agrada poder facilitar i ajudar a gent que dedica part del seu temps lliure a la col·lectivitat, a la cultura, a fer possible que projectes és puguis dur a terme. M’agrada estar a prop d’espais de creació, espais on gent voluntària vol fer coses, on gent vol apropar coneixements i cultura a altres persones del seu voltant més proper.

– Què és, per tu, un Ateneu?

Un espai viu on les persones, sòcies o no, tenen l’oportunitat d’experimentar i posar en pràctica projectes, idees que poden ser individuals o col·lectives. Un lloc d’aprenentatge, de relacions, de coneixement i sobretot de formació individual de la persona.

Deixa el teu comentari