Es presenta la nova producció de la FAC, que es programarà de gener a setembre del 2022

Es presenta la nova producció de la FAC, que es programarà de gener a setembre del 2022

Cada any la Federació d’Ateneus de Catalunya a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, coprodueix un espectacle ideat expressament per representar-se als diferents ateneus de la Xarxa. La producció de cara a l’any 2022 que s’ha escollit és l’obra ‘Un vespre amb l’Alfredo’ de la Cia. Els Iluminati, una òpera i comèdia que es programarà de gener a setembre de 2022.

Segons l’acord del Consell de la XTAC, és preceptiu que tots els ateneus programin aquest espectacle. La XTAC té com a objectiu dinamitzar aquests espais teatrals oferint formació als programadors, avantatges i descomptes econòmics en la programació d’espectacles, i un ampli catàleg d’obres disponibles per girar, així com un intercanvi permanent entre els teatres que en formen part. L’any 2020, la Federació d’Ateneus de Catalunya, va encarregar i coproduïr l’espectacle ’36 preguntes que faran que t’enamoris’ amb la Companyia Teatral Els McGregor. Es tractava d’una comèdia romàntica escrita i dirigida pel dramaturg i actor Pere Anglas. 

Deixa el teu comentari