Coneix l’equip de la FAC: Milena Duch, tècnica de projectes

Coneix l’equip de la FAC: Milena Duch, tècnica de projectes

La Federació d’Ateneus de Catalunya està formada per un equip de perfils diversos i, poc a poc, us volem presentar a tots els membres que formen part d’aquest gran equip humà.

Avui us presentem a la Milena Duch, la nostra tècnica de Projectes. La Milena coneix l’associacionisme des de ben petita, quan ja formava part de diferents moviments de cultura popular del seu poble. A mesura que va anar creixent, ens explica que va donar-li “més implicacions de caràcter social al fet d’associar-se i participar col·lectivament d’espais diversos.”

La Milena entén la cultura com un espai crític: “una forma imparable de generar consciència social i fins i tot canvis polítics, tal com hem vist els últims temps al nostre país. Per tant és una arma i un valor que no es pot deixar perdre i ho demostra que els països amb més justícia social hagin destinat tants recursos al món cultural.”

Després de dos anys a la FAC, la Milena posa en valor el companyerisme de la federació i el fet de poder conèixer diferents realitats del nostre país. Per ella, els ateneus són “la representació més clara de la democràcia de base, un lloc on la gent pugui trobar-se i aportar conjuntament en un projecte lligat amb la societat que l’envolta.”

Deixa el teu comentari