Darrers dies per inscriure-us al #SantJordiAlsAteneus

Darrers dies per inscriure-us al #SantJordiAlsAteneus

La FAC, conjuntament amb la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat, fa una crida als ateneus perquè organitzin activitats de cultura popular per la Diada de Sant Jordi, com una mostra dels primers indicis de reactivació després de l’aturada provocada per la crisi sanitària actual de la COVID-19. Des de la Direcció General de Cultura Popular, s’ha engegat aquest pla amb l’objectiu de reactivar l’activitat, sempre respectant les restriccions sanitàries vigents, i oferir solucions davant la incertesa per mantenir estructures de funcionament.

La FAC s’ha compromès amb la Generalitat de Catalunya per demostrar al país que els ateneus som uns dels principals referents de la cultura popular i és per això que cal fer un esforç especial, com a moviment actiu i participatiu que som, per convertir aquest Sant Jordi en una veritable festa promovent activitats a través de les diverses seccions (cors, bastoners, esbarts…), ja sigui amb grups propis o treballant en xarxa amb grups pròxims.

La cultura popular, una de les més colpejades per la pandèmia, mou a Catalunya un gran nombre d’associacions, persones associades, persones treballadores abocades al sector i genera un important impacte econòmic vinculat al treball del voluntariat. Per tal de donar la màxima visibilitat a aquesta iniciativa, la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat, recollirà el llistat d’activitats promogudes pels ateneus amb els espais i horaris específics per difondre-ho a través d’una nota de premsa als mitjans de comunicació, així com a través de la seva web i l’Agenda Cultural sota el títol “La cultura popular celebra Sant Jordi als Ateneus”. En aquest sentit, s’ha creat l’etiqueta #SantJordiAlsAteneus perquè les entitats vagin generant imatges per compartir a les xarxes durant la jornada.

Per inscriure les vostres activitats de cultura popular per Sant Jordi, heu d’omplir aquest FORMULARI abans del 11 d’abril.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.