La DT de les Comarques Gironines ja té nova tècnica, Cristina Comaposada

La DT de les Comarques Gironines ja té nova tècnica, Cristina Comaposada

La Delegació Territorial de les Comarques Gironines comptarà a partir d’ara amb una nova tècnica, la Cristina Comaposada. La seva incorporació servirà per substituir l’anterior tècnica, la Irene Caamaño, que fins ara havia ocupat aquest lloc i que ara emprèn nous reptes professionals.

La Cristina forma part del món associatiu gironí a través de La Figa, una associació vinculada a La Cate de Figueres. La Cristina viu la cultura com quelcom que “ens remou per dintre” “per fer-nos preguntes i explicar el món” i afegeix que “quan parlem de cultura parlem de tradicions, d’idees i coneixement que estan adjacents tant a micro com a macrodimensions i que la  cultura “és un espai de trobada que té la qualitat d’unir a les persones”.

La nova tècnica de la delegació de Comarques de Girona enceta aquesta  etapa a la Federació d’Ateneus amb molta il·lusió, i parla dels ateneus com “espais amb un caràcter particular i una essència única gràcies a tots els agents culturals i socials que hi formen part”.  Per la Cristina, els Ateneus “són centres que creen la seva activitat pensant en el seu poble, ciutat o comarca, espais de trobada socials on els seus habitants construeixen vivències i creen la seva memòria cultural i emocional”.

Benvinguda!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.