Convocatòria de subvencions per a festivals i trobades nacionals de cultura popular

Convocatòria de subvencions per a festivals i trobades nacionals de cultura popular

La Generalitat de Catalunya ha convocat una línia de subvencions per a per a festivals i trobades nacionals de cultura popular i tradicional realitzades durant l’any 2021.

L’objecte d’aquestes bases és contribuir al finançament de l’organització de festivals i trobades nacionals de cultura popular i tradicional catalana dins l’àmbit territorial de Catalunya. Als efectes d’aquesta línia de subvencions, es consideren festivals de cultura popular i tradicional el conjunt d’activitats artístiques o culturals no professionals organitzades en una mateixa població o àmbit geogràfic i durant un període de temps determinat, relacionades amb el foment i protecció de la cultura popular i tradicional i de l’associacionisme cultural. Així mateix, es consideren trobades nacionals les concentracions territorials d’entitats i grups del mateix àmbit associatiu festiu de cultura popular i tradicional catalana.

Quin és el període per presentar les sol·licituds?

El període per presentar les sol·licituds és del 5 al 22 de març de 2021.

Consulta el resum de la subvenció que ha preparat la FAC.

Recordeu que…

Des del Servei de Subvencions de la Federació d’Ateneus de Catalunya us oferim un assessorament personalitzat i una tramitació integral de totes les vostres sol·licituds de subvencions i ajuts.
Per accedir al servei, podeu enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat o trucar al 932 688 130.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.