La FAC es planteja arribar a un conveni amb l’SGAE per agilitzar els tràmits de pagament dels drets d’autor

La FAC es planteja arribar a un conveni amb l’SGAE per agilitzar els tràmits de pagament dels drets d’autor

La Federació d’Ateneus de Catalunya s’està plantejant d’arribar a un conveni amb l’SGAE per poder facilitar a les entitats el tràmit de pagament de drets d’autor. La FAC ha arribat a aquesta conclusió després de tot un seguit de reunions on ha copsat les dificultats burocràtiques que suposa per les entitats adherides a la FAC aquest tràmit.

Tenint en compte que tot aquell que utilitzi autories de textos, música o altri, ha de pagar els corresponents drets d’autor a l’SGAE o a qui tingui la propietat, la FAC planteja omplir una enquesta a totes les entitats que tinguin interès a adherir-se a aquesta iniciativa per poder negociar una solució conjunta que contribueixi a abaratir, també, els costos d’aquests drets.

L’enquesta es podrà omplir fins el 16 de febrer, i les dades que se’ns facilitin seran d’ús exclusiu per la FAC.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.