El Departament de Cultura crea un cens d’espais de cultura responsables

El Departament de Cultura crea un cens d’espais de cultura responsables

En el marc de les accions per acompanyar el sector de la cultura i les arts en la represa i amb l’objectiu de donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el Cens Espais de Cultura Responsables.

La raó de l’impuls d’aquesta mesura rau en la voluntat de començar a pal·liar les dificultats del sector en el període de convivència amb la pandèmia. La inscripció té caràcter voluntari i no és un requisit imprescindible per al normal funcionament dels espais i els equipaments culturals.

Des de la Federació d’Ateneus s’ha elaborat un informe amb tota la informació relativa al cens, on s’especifiquen les condicions concretes per inscriure-s’hi i es defineix l’Espai Cultural Responsable.

Consulta l’informe de la FAC aquí.

Deixa el teu comentari