Nou ateneu federat a la DT Girona: el Núria Social d’Olot

Nou ateneu federat a la DT Girona: el Núria Social d’Olot

La Delegació de les Comarques Gironines de la Federació d’Ateneus de Catalunya suma un nou ateneu! El Núria Social d’Olot és un espai social, comunitari i cultural que funciona de forma associativa i autogestionada, cultivant espais col·lectius i impulsant la transformació social del municipi i la comarca.

L’espai consta d’una sala polivalent oberta a associacions i cooperatives de la zona, una cantina amb funció de bar-restaurant que és el punt de trobada i una zona de coworking, en la qual treballen i participen diversos col·lectius i professionals a títol individual. Membres de la Xarxa d’Economia Social de la Garrotxa, el Núria Social d’Olot és un dels motors culturals del municipi i entra a formar part de la Federació per crear xarxa i vincular-se al món ateneístic i cultural de Catalunya. 

Més informació a www.nuriasocial.org.

Deixa el teu comentari