Set ateneus participen al Plenari i decideixen l’activitat anual del 2021

Set ateneus participen al Plenari i decideixen l’activitat anual del 2021

El passat dissabte 3 de novembre, després de la formació “Com donar a conèixer la teva entitat: el dossier” impartida per Alfons Tiñena, va tenir lloc el plenari anual de la Delegació de les comarques gironines, en el que van participar-hi onze membres de set ateneus diferents.

A la reunió es va valorar l’activitat duta a terme durant aquest any i es van plantejar diferents maneres d’incentivar i potenciar la participació dels diversos ateneus de la delegació. A més, es van discutir les diverses opcions de cara a la realització de la formació de l’any vinent que encara està per decidir. D’altra banda es va acordar, a l’espera de l’aprovació dels altres ateneus de les comarques gironines, que l’activitat anual del 2021 seria un cicle de concerts de cantautors de la zona.

Deixa el teu comentari