3 nous ateneus entren al CENS per al Foment de la Llengua Catalana

3 nous ateneus entren al CENS per al Foment de la Llengua Catalana

L’Unió Santcugantenca, l’Orfeó Badaloní i l’Espiga de les Corts han estat incloses enguany al Cens d’Entitats per al Foment de la Llengua Catalana, segons va anunciar ahir la Generalitat.

El Cens d’Entitats de Foment de la Llengua Catalana agrupa entitats privades sense finalitat de lucre, organitzacions sindicals i empresarials, col·legis professionals i altres corporacions de dret públic que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d’actuació. S’entén per foment de la llengua catalana la realització d’activitats que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l’ús entre la població en general o en col·lectius concrets.

Per formar-ne part, s’ha de fer a través del portal de tràmits de la Generalitat de l’1 de gener al 30 d’abril de cada any. Formar part del CENS i ajudar a la difusió del català desgrava en l’impost sobre la renda de les persones físiques.

El llistat total d’entitats incloses al CENS, és aquest.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.