Comença el cicle de xerrades “Reflexions sobre la nova realitat” als ateneus de la delegació de les Terres de Ponent.

Comença el cicle de xerrades “Reflexions sobre la nova realitat” als ateneus de la delegació de les Terres de Ponent.

Durant tot el mes d’octubre, diversos ateneus de les Terres de Ponent acolliran el Cicle de Xerrades “Reflexions sobre la nova realitat”.

La primera de les xerrades l’acollirà l’Ateneu Popular de La Fuliola “Nous reptes per a una nova realitat”, amb un seguit de conferències que pretenen donar les claus per poder afrontar els nous reptes provocats per la pandèmia. Han reunit un seguit de professionals de diferents camps com la medicina, la psicologia, la filosofia i l’economia, per tal que a través de diferents xerrades temàtiques expliquin com fer front a aquesta nova realitat.

Els ponents seran Noemí Farré, psicòloga especialitzada en Teràpia Sistèmica Breu, amb el tema “Gestió de la incertesa. Com gestionar la incertesa per coronavirus i la crisi econòmica?”, Montse Garcia, professora de filosofia a l’educació secundària pública, amb el tema “Filosofia antivirus. Eines filosòfiques contra les crisis i la manipulació”, Iolanda Batalla, metge especialista en Psiquiatria, amb el tema “Pandèmia i salut mental. Com pot afectar la pandèmia per COVID-19 a la nostra salut mental”, i Lluïsa Solsona, psicòloga general sanitària, amb el tema “De la informació al coneixement. Com destriar la informació fiable en una pandèmia de notícies, notícies canviants i notícies falses”.

Dins la programació també s’inclou el debat organitzat conjuntament amb la Federació d’Ateneus on intervindrà l’economista Manel Pérez. Totes les xerrades es retransmetran en directe a través del canal de l’Ateneu a Youtube. Cliqueu aquí per anar al canal.

A continuació us deixem el calendari amb la resta de xerrades d’aquest mes:

  • Ramon Morell – ASSOCIACIÓ CASINO DE LA GRANADELLA // 10.10.2020 a les 19h
  • Iolanda Batalla – SALA D’ACTES DE L’AJUNTAMENT DE LA FULIOLA // 17.10.2020 a les 19h
  • Manel Pérez – SALA D’ACTES DE L’AJUNTAMENT DE TÉRMENS // 23.10.2020 a les 20h
  • Manel Pérez – ATENEU POPULAR DE LA FULIOLA // 24.10.2020 a les 19h
  • Joan Benach – ATENEU DE TÀRREGA // 29.10.2020 a les 20h
  • Salvador Casals – CERCLE DE BELLES ARTS  (LLEIDA) // 30.10.2020 a les 19h
  • Arcadi Oliveres – TEATRE LA LIRA // 30.10.2020 a les 19h
  • Lluïsa Solsona – SALA D’ACTES DE L’AJUNTAMENT DE LA FULIOLA // 30.10.2020 a les 19h
  • Joan Benach – ATENEU CULTURAL DE GUISSONA // 30.10.2020 a les 19h

 

Deixa el teu comentari