Quins protocols ha de complir la meva entitat davant la Covid-19?

Quins protocols ha de complir la meva entitat davant la Covid-19?

Els serveis jurídics de la Federació d’Ateneus han elaborat un informe després que el 25 de setembre es publiqués una resolució que prorroga i modifica les mesures especials en matèria de salut publica per la contenció del brot de Covid-19 al territori de Catalunya.

L’informe relata les diverses restriccions que afecten tant a les trobades de les entitats com a l’àmbit familiar i social de les persones. Des de la prohibició de fer reunions de més de sis persones, com les excepcions que hi ha a la regla. També es fa un repàs de totes les normes i els protocols en l’àmbit associatiu que atenyen als ateneus com a col·lectiu dins l’associacionisme.

L’informe es pot descarregar a l’apartat de documentació i recursos de la FAC.

Per aquelles entitats interessades, també es poden consultar tots els protocols que ha elaborat la Generalitat, al seu web.

Deixa el teu comentari