La Unió Escaulenca organitza una jornada relacionada amb l’associacionisme

La Unió Escaulenca organitza una jornada relacionada amb l’associacionisme

El pròxim dissabte 24 d’octubre la Societat La Unió Escaulenca de Les Escaules ha organitzat la jornada “Trobada de representants de les societats dels pobles d’Alt Empordà”, una activitat que comptarà amb una visita guiada per l’exposició commemorativa dels 150 anys de l’ateneu escaulenc i amb una xerrada centrada en el “Passat, present i futur de les Societats”. La ponència anirà a càrrec de l’historiador i polític Alfons Romero i de Salvador Casals, gerent del Casal de Vilafranca del Penedès, membre del plenari del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya i expresident de la Federació d’Ateneus de Catalunya. La jornada, que s’inclou dins el marc de les diferents activitats vinculades a la celebració dels 150 anys d’història de La Unió Escaulenca, començarà a les 6 de la tarda i tindrà un aforament limitat, per això cal confirmar assistència al correu electrònic:

uescaulenca@gmail.com

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.