Convocatòria de l’Assemblea General ordinària (AGO)

Convocatòria de l’Assemblea General ordinària (AGO)

La Federació d’Ateneus convoca l’Assemblea General Ordinària que hi havia previst de fer el mes d’abril i que no es va poder celebrar a causa de la declaració d’estat d’alarma. Així, ara d’acord amb els articles 13 i 14 dels estatuts vigents, es convoca formalment l’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Ateneus de Catalunya, que tindrà lloc a la seu del Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí (carrer Major, 54 / 08974 Sant Joan Despí), el dissabte 31 d’octubre de 2020 a les 10.00 hores, en 1a. convocatòria, i a les 10.30 hores, en 2a. convocatòria, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea anterior
  2. Informe del president i presentació i aprovació de la memòria d’activitats de l’any 2019
  3. Informe de les delegacions territorials
  4. Aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes de l’any 2019
  5. Presentació i aprovació del projecte per a l’any 2020
  6. Pressupost per a l’any 2020, i aprovació, si s’escau
  7. Precs i preguntes

Un cop acabada l’assemblea de socis, OPCIONS – consum responsable, explicarà als assistents els avantatges i serveis que ofereix a les entitats federades.

Us recordem que per accedir a l’Assemblea, tal i com indiquen els Estatuts de la Federació, és imprescindible que presenteu el document acreditatiu que us certifiqui com a representants de l’entitat, la qual ha d’estar al corrent del pagament de la quota, així com el vostre DNI.

Finalment, i tal i com indiquen els Estatuts, l’acta de la darrera Assemblea i tota la documentació vinculada a l’Assemblea d’enguany, estarà disponible a l‘àrea d’entitats del web ateneus.cat (pestanya ‘altres’, allà apareixerà la part de ‘documents’) a partir del 9 d’octubre de 2020, per a totes les associacions federades que vulguin consultar-la.

Per a una millor organització agrairem que confirmeu la vostra assistència al formulari que trobareu al web abans del 26 d’octubre.

INSCRIU-TE

Consulta la documentació annexa:

CONVOCATÒRIA
ACREDITACIÓ
DELEGACIÓ DE VOT

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.