S’obre la convocatòria dels Premis Civisme 2020

S’obre la convocatòria dels Premis Civisme 2020

La Direcció General d’Acció Cívica, depenent del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha convocat els ‘Premis de Civisme 2020’. Cadascun d’aquests Premis de Civisme estimula i premia accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que hi proposin reflexions i actuacions. El conjunt de tots sis premis, amb la diversitat de categories que ofereix, pretén arribar a un espectre social com més ampli millor.

Enguany, la novetat principal és la inclusió d’una nova categoria, el Premi Civisme a la Cohesió Social. Aquest premi vol reconèixer persones o organitzacions d’aquest àmbit que destaquin per una conducta exemplar a nivell cívic o per una trajectòria en aquest sentit. Per tant, l’organització de l’edició d’enguany dels Premis Civisme, queda així:

 

Categories

Per a la convocatòria 2020 hi ha 7 categories. Accedeix a la informació concreta de cadascuna d’elles:

XXXVIII Premis de Civisme Serra i Moret.

Premis de Civisme a l’actuació juvenil. XXXIV Premi Jaume Ciurana.

XXV Premis de Civisme als mitjans de comunicació.

V Premi de Civisme a la innovació.

V Premi de Civisme a la ciutadania i virtut civil.

II Premi de Civisme a l’esport.

I Premi de Civisme a la cohesió social.

 

Termini de presentació de les obres

Del 13 d’agost al 15 d’octubre de 2020

 

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb:

  • Eva Molins: emolinsg@gencat.cat
  • Lourdes Delgado: lourdesdelgado@gencat.cat
  • Eva Doltra: edoltra@gencat.cat

Deixa el teu comentari