4a Trobada d’Urban Sketchers a la Societat de Sant Llorenç de la Muga

4a Trobada d’Urban Sketchers a la Societat de Sant Llorenç de la Muga

L’any 2017, la junta de la Societat La Fraternitat es va posar en contacte amb el col·lectiu Urban Sketchers Girona (USK GIRONA), un grup d’il·lustradors i il·lustradores que es dediquen a dibuixar diversos pobles i indrets de les comarques gironines. Des de la junta se’ls va proposar fer una trobada a Sant Llorenç de la Muga i, des de llavors, cada any es troben al poble per il·lustrar diversos racons del poble, per després compartir els dibuixos i les experiències a les xarxes.

El pròxim dissabte 29 d’agost se celebrarà la 4a Trobada USK Girona, la qual començarà a 2/4 de 5 de la tarda al mateix local de la Societat La Fraternitat. Després de la rebuda, els diferents il·lustradors i il·lustradores es repartiran pel poble per plasmar els diversos racons del municipi amb llapis, pintures i colors i, passada la tarda, a 2/4 de 9 del vespre, es tornaran a trobar a l’ateneu per mostrar tots els dibuixos i fer la tradicional imatge de grup. La jornada, que complirà totes les mesures de seguretat necessàries, culminarà a 2/4 de 10 de la nit amb un berenar-sopar per a tothom.

Les persones interessades a participar es poden inscriure enviant un correu electrònic a societatlafraternitat@gmail.com, però també es pot assistir com a públic i gaudir d’un dia diferent i ple d’art al bell mig de les muntanyes alt empordaneses!

Deixa el teu comentari