El PROCICAT edita un Pla de represa adreçat a la cultura popular i les associacions culturals

El PROCICAT edita un Pla de represa adreçat a la cultura popular i les associacions culturals

El PROCICAT, en el marc de la pandèmia de la Covid-19, ha elaborat un pla adreçat a la cultura popular i les associacions culturals. Aquesta és una proposta formulada des de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura, i es planteja com a Pla de represa del sector de la cultura popular de Catalunya.

El document és fruit de la col·laboració amb les federacions que constitueixen el Consell de l’Associacionisme Cultural, òrgan assessor del Departament en la matèria, i de la interlocució amb altres agents culturals com els ens locals. Bona part de les 35 federacions que constitueixen el Consell de l’Associacionisme Cultural han elaborat guies i protocols d’actuació amb recomanacions per a la represa de l’activitat de les entitats del seu àmbit.

Aquest material, juntament amb les consideracions que van exposar-se en la sessió extraordinària del Consell de l’Associacionisme Cultural celebrada el passat 7 de maig i presidida per la consellera de Cultura, queda recollit en aquest document.

Descarrega’t el pla aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.