La Unió Escaulenca inaugura l’exposició dels seus 150 anys d’història

La Unió Escaulenca inaugura l’exposició dels seus 150 anys d’història

La Unió Escaulenca de Les Escaules (Alt Empordà) va inaugurar l’exposició que recull els 150 anys d’història de l’ateneu el passat dissabte 4 de juliol. L’acte inaugural va comptar amb la presència del president de la Federació d’Ateneus de Catalunya Pep Morella, així com de la presidenta de l’entitat Mònica Torrent, el comissari de l’exposició Joan Casellas i Rosa Vidal, responsable de recopilar i ordenar tots els materials d’arxiu i crear el fons documental.

Després de l’acte de presentació, es van realitzar visites guiades per a grups de 10 persones i, finalment, es va oferir una copa de cava i una bossa d’ametlles, per commemorar la importància de la Fira de l’Ametlla, una de les activitats tradicionals del poble.

L’exposició es podrà visitar fins a final d’any, i el primer diumenge de cada mes es realitzaran visites guiades per a conèixer més a fons la història de la Unió Escaulenca.

Deixa el teu comentari