Participeu a la Setmana Bio per l’Alimentació Ecològica

Participeu a la Setmana Bio per l’Alimentació Ecològica

Del 17 al 25 d’octubre es celebrarà la 8a edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica. Un any més, es desenvoluparan nombroses activitats arreu de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la ciutadania.

Les activitats incloses en el programa de la Setmana Bio estan promogudes per tota mena d’agents, des del propi departament fins a empreses ecològiques, passant per entitats locals, operadors ecològics i organitzacions relacionades amb aquest sector.

Les activitats de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica les organitzen els propis protagonistes del sector que estiguin interessats a donar a conèixer les seves activitats i/o productes. Així, les activitats poden ser organitzades per operadors ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc.

És per això que animem a que els Ateneus proposin activitats per emmarcar a la setmana bio i formin part d’aquesta iniciativa. Animem a tots els ateneus a presentar propostes d’activitats i sumar-se a aquesta iniciativa.

Si voleu participar i organitzar alguna activitat per la Setmana Bio, ho podeu fer a través de la pàgina web setmanabio.cat, que fins el 2 d’octubre permet la inscripció de propostes al programa. A la pàgina podeu trobar tota la informació relativa dels diferents tipus d’activitats que es poden organitzar, les condicions i el formulari d’inscripció i el material gràfic que es pot descarregar i utilitzar per la promoció i senyalització de les activitats.

Deixa el teu comentari