Sessió de formació sobre xarxes socials

Sessió de formació sobre xarxes socials

El dissabte 19 de setembre tindrà lloc a l’Ateneu Popular Garriguenc de Les Borges Blanques una sessió formativa sobre l’ús de xarxes socials adreçada a les entitats que formen part de la Delegació Terres de Ponent. La sessió serà conduïda per la lleidatana Ester Barqué, community manager, dinamitzadora i formadora en xarxes socials, que ens explicarà com optimitzar i millorar la comunicació que fan les entitats a través de les principals plataformes com són Facebook, Instagram, etc.

L’objectiu d’aquesta jornada serà tenir una idea més clara del funcionament d’aquestes xarxes i intentar aplicar el seu potencial a l’activitat que realitzen les entitats regularment per tal d’aconseguir més notorietat i poder arribar a més públic. Intentarem resoldre qüestions com per exemple si s’han d’utilitzar totes les xarxes socials o quines són les més recomanables, també si les xarxes s’han de treballar juntes o separades, o fins i tot amb quina freqüència i horaris hem de publicar els continguts. Tot plegat promet ser molt interessant i de ben segur que ens ajudarà a optimitzar-ne l’ús.

DIA: 19 de setembre de 2020
DURACIÓ: 2 hores (de 10 a 12h)
LLOC: Ateneu Popular Garriguenc C/de l’Avemaria, 14 (Les Borges Blanques)
FORMADORA: Ester Barqué (Community manager i formadora en xarxes socials).
PREU: Gratuït
INSCRIPCIÓ: Cal omplir aquest formulari
Consulta l’anunci de la formació

Deixa el teu comentari